Kenneth klar som tränare

Kenneth Pääjärvi

Pressmeddelande

 

Efter ett intensivt arbete den sista veckan, så har föreningen och Kenneth Pääjärvi kommit överens om att Pääjärvi går in omgående som huvudtränare för vårt Elitettanlag. Pääjärvi har de senaste åren arbetat inom BAIK;s organisation och varit huvudtränare i både Div 2 och Div 3 för herrlaget.

En viktig del i överenskommelsen är också att stärka upp med flera personer runt laget och det har utmynnat i att Pääjärvi skall ha följande personer till sin hjälp:

 

Marcus Roininen                          Sportchef och assisterande tränare

Ingvar Gälman                             Ordf sportrådet och assisterande tränare

Camilla Sundqvist     Fysioterpeft fysupplägg och träningar

Joe Rathod                                                     Fysioterapeft, Medical Team

 

Allt detta för att vi skall kunna stå väl rustade i det fortsatta seriespelet.

 

Föreningen säger så här om den nya ledarsituationen:

Med dessa personer som ansvariga för laget känner vi att vi både får in ny energi och dessutom kan bygga vidare på den erfarenhet som finns i klubben utav damfotbollen. Vi hälsar Kenneth Pääjärvi välkommen till oss och skall göra allt vi kan för att ge förutsättningar för ett framgångsrikt tränarskap i klubben.

 

Kenneth Pääjärvi

Jag har bara hört positiva saker om Assi IF och när jag dessutom känner personer som jag skall arbeta tillsammans med så känns detta tryggt. Jag ger mig in i detta uppdrag med mycket “positiv energi” och det skall verkligen bli roligt att prova på den nivå som Elitettan är inom elitfotbollen i Sverige. Känner mig faktiskt hedrad av att få denna möjlighet och skall göra det jag kan, för att hjälpa laget i det fortsatta seriespelet.