Kryss mot Böljan

Assi IF - IF Böljan Falkenberg 0-0

Efter en något snöpligt resultat sist mot Mallbacken kände laget revanschlusta och en hel del j…. anamma inför denna match. IF Böljan som har haft en tyngre säsong men som ändå oftast bjuder upp till dans då det väl är matchdags.

 

Matchen i sig präglades av ett stort spelövertag och bollinnehav, 90-10,  för Assi men där gästande IF Böljan försvarade sig heroiskt matchen rakt igenom och fick också med sig en poäng efter den mållösa tillställningen. Gästernas burväktare gjorde en mycket högpresterande insats.

 

Assi hade stundtals ett högt bolltempo men där man inte riktigt fick in de bollar som skulle hamna framför motståndarnas mål s k ”boxen”. Assi spelade även något invecklat i den sista tredjedelen där man gjorde det svårt för sig med omständliga lösningar utan att förta gästernas insats. IF Böljan spelade smart och efter sina förutsättningar.

 

Nu gäller det för tjejerna i Assi att hitta tillbaka till energin och det vinnande spåret och ett hett derby bör lösa hälften då man möter Umeå IK FF på bortaplan söndag 16/9 kl:15.00

 

TRUPPEN:

 

Christina Dineson MV

Indira Ilic

Fernanda Da Silva C

Erin Craig

Lina Henriksson

Josefine Hansson

Frida Björck

Jennifer Askebrand

Johanna Andersson

Jaclyn Sawicki

Emelie Helmvall

Tilda Westman Avb.

Paulina Hedqvist Avb.

Cornelia Wiklund Avb.

Frida Jakobsson Avb.

Karlee Pedersen Avb.

Daniella Rice MV Avb.

 

Byten:

 

TID:46

UT: Jennifer Askebrand

IN: Frida Jakobsson

 

TID: 71

UT: Erin Craig

IN: Cornelia Wiklund

 

Varningar: -

 

Mål: -

       

Assist: -

 

 

      

// Marcus Roininen

Tränare Assi IF