Olle blir kvar

Olov Nordgren

Målvakterna skall utvecklas vidare

På ledarsidan faller nu pusselbitarna på plats allt eftersom. Träningen inleds på måndag den 15/1 och då finns även Olle Nordgren på plats, precis som tidigare år.

I Olle får vi en engagerad och målmedveten målvaktstränare som föreningen haft mycket stor nytta utav. Hans sätt att instruera och motivera våra målvakter har varit berömvärd. I de utvärderingar som klubben gör varje år, har alltid Olle fått mycket goda omdömen och vitsord.

Klubben är mycket nöjd med detta och känner sig nu trygg med den ledartrio vi får för Elitettanlaget. I Pierre Persson, Andreas Nilsson och Olle Nordgren så är klubben stark på ledarsidan och väl rustad för den säsong som nu inleds den 15/1.

Olles egna ord:

Efter fjolårssäsongens goda resultat så känns det bra att fortsätta med att utveckla våra spelare, ingen tvekan om detta. Att få jobba med Pierre och Andreas blir säkert mycket bra och chansen att lära sig mera om taktik och träning för att vinna matcher ser jag fram emot. Bra är också att vi får behålla vårt fina lag till ca. 90%, vilket borde innebära att vi får goda förutsättningar även för denna säsong. Vet också att klubben jobbar intensivt med att komplettera truppen, vilket känns mycket bra, avslutar Olle denna korta pratstund.