Tre till klara från fjolårstruppen

Tilda Westman (bilden), Amanda Söderholm och Johanna Olofsson har alla tre skrivit på för 2017.

Skönt att få klart med dessa tre tjejer och som för oss i Assi betyder jättemycket. Unga, duktiga och ambitiösa som är på väg att ta nästa steg i utveckling till Elitspelare. Vi i Assi är stolta att få behålla dom.

 

Fredrik Söderholm tränare om:

 

Johanna Olofsson:

Oj vad kul att ”Juha” fortätter satsa efter en tuffare säsong ifjol med problem med hälsenorna. Kom igen starkt i slutet och fick vara med och avgöra med mål mot Bollstanäs. Johanna är en nyttig spelare och som vi använt som mittfältare och back. En Kalixtjej med eget driv och omtyckt..

 

Tilda Westman

Grymt kul! En 15 åring som gör sin tredje säsong i Assi Dam och har tagit stora kliv i en tuff konkurrens under året. Utvecklas hela tiden som spelare och person. En spelare med stort register och framtiden för sig och Kalixtjej.

 

Amanda Söderholm

Härligt! En laglojal 17- årig spelare som kommit igen bra ifrån sin knäskada och varit skadefri 2016 vilket gör att vi tror att hon kan utvecklas som spelare i denna miljö och växa in i Elitettan tempot.

 

Sportchef Joakim Abrahamsson:

Skönt att få klart med dessa tre tjejer som betyder mycket för laget genom sin ungdom, nyfikenhet och driv. Vi tror stenhårt på att dessa kan utvecklas hos oss under 2017.

 

 

// Assi IF